Smartlappen zingen

Home / workshops / Fun & Actie / Smartlappen zingen
Smartlappen zingen

Tijd voor smartlappen zingen in Amersfoort! Eerst even de kelen smeren, voorzichtig de stem losmaken en dan voortvarend los gaan op de Evergreens van de Hollandse muziek. En dat niet alleen! Altijd al zelf een smartlap willen schrijven? Dan is dit je kans! Naast het zingen van de meest tranentrekkende nummers is er tijd voor het ontwikkelen van je compleet eigen smartlap. Leuk als aandenken aan je vrijgezellendag of die collega die afscheid neemt.

Oh Johnny!

Na ontvangst en een korte introductie gaan jullie starten met inzingen en het zingen van enkele bekende nummers van bijvoorbeeld Johnny Jordaan, Tante Leen en André Hazes. Daarna gaan jullie in groepsverband nadenken over de inhoud van de smartlap: Waar gaat het over, wie heeft de hoofdrol, waar of wanneer speelt het zich af, en uiteraard, hoe loopt het af? Dan is het lied geboren en gaan we, na diverse try-outs en een lekker drankje, de smartlap opnemen. Neem wel voldoende zakdoekjes mee voor deze tranentrekkende workshop. Nog een paar smartlappen zingen ter afsluiting? Ja toch!

Smartlap is geboren!

Na het opwarmen van de stemmen gaan jullie onder uitbundige begeleiding enkele stevige smartlappen zingen, en zoeken jullie een goed nummer uit waarop jullie eigen tekst het beste past. Nog niet helemaal zuiver? Dan kan het altijd een keertje opnieuw. De opnames en de foto’s die tijdens de workshop worden gemaakt krijgen jullie per email. Kunnen jullie er geen genoeg van krijgen? We adviseren je graag over een lekkere diner-locatie of de beste karaokeplekken van de stad!

Korte info

    Smartlappen zingen
  • Smartlappen zingen
  • Eigen Smartlap componeren
  • Foto’s en video-opname digitaal voor thuis

Tijd: circa anderhalf uur
Prijs: € 275,- groep tot 12 personen
extra personen 22,50 per persoon, exclusief 21% b.t.w.
Inclusief: koffie/thee, zanger/workshopbegeleider met accordeon of gitaar
filmpje/muziek met eigen gecomponeerde smartlap.
Lekker eten na afloop? Wij weten waar!

Contactformulier

BetreftInformatieOptieReservering

Naam*

Achternaam*

Je e-mail*

Je telefoonnummer*

Organisatie*


datum voorkeur

Datum (jjjj-mm-dd)


aantal deelnemers


bijzonderheden

Velden met een * zijn verplicht

Ik ga akkoord met het verwerken van mijn gegevens. Voor meer informatie zie onze Privacyverklaring.