Ibiza tas pimpen

Home / workshops / Creatief / Ibiza tas pimpen
Ibiza tas pimpen

In deze workshop pimp je een rieten tas tot een mooie gepersonaliseerde strandtas of boodschappentas. Na ontvangst met een drankje in onze workshoplocatie KEILOODS gaan we aan de slag. De workshopbegeleider geeft uitleg over alle materialen. Je kunt de tas versieren met bijvoorbeeld kwastjes, veren en kralen. Ook kun je op de tas afbeeldingen maken zoals bijvoorbeeld je eigen bedachte figuur, een ster of hart.

Een gezellig vrijgezellenfeestje!

Met meiden onder elkaar gezellig iets moois maken. Zo’n vrolijke strandtas maken is mogelijk voor iedereen. Je ontwerpt je eigen rieten tas met gebruik van de verschillende decoratiemogelijkheden. De workshopbegeleider geeft je tips hoe je de versieringen het beste kunt aanbrengen. Ondertussen wordt er natuurlijk gezellig gekletst en wat gedronken.

Op zoek naar een workshop in Amersfoort? Creatief, schilderen of met chocolade? Er is voor ieder wat wils! Kijk hier voor een overzicht voor alle workshops.

Tijd: circa 2 uur
Aantal: vanaf 10 personen
Prijs: € (39,75 incl.21% b.t.w.)
Inclusief: koffie- thee en wat lekkers, een rieten tas (t.w.v. 19 euro), alle benodigde pimp materialen en de workshopbegeleiding

Contactformulier

BetreftInformatieOptieReservering

Naam*

Achternaam*

Je e-mail*

Je telefoonnummer*

Organisatie*


datum voorkeur

Datum (jjjj-mm-dd)


aantal deelnemers


bijzonderheden

Velden met een * zijn verplicht

Ik ga akkoord met het verwerken van mijn gegevens. Voor meer informatie zie onze Privacyverklaring.