Tip: Kerstborrel met kerstchocolade maken

Home / workshops / Culinair / Tip: Kerstborrel met kerstchocolade maken
Tip: Kerstborrel met kerstchocolade maken

Gezellige kerstborrel met collega’s? Combineer de kerstborrel met een workshop kerstchocolade maken.

Na een korte uitleg chocolade worden jullie in deze workshop stap voor stap meegenomen in het proces van het chocolade bewerken. Het eindresultaat, voor zover er nog over is, gaat uiteraard mee naar huis om ook thuis te genieten van de eigengemaakte kerstchocolaatjes. 

Op eigen locatie? Informeer naar de mogelijkheden.

 

 

De lekkerste chocolade workshop van Amersfoort!
Wij hebben een eigen gezellige workshoplocatie vlakbij het centrum van Amersfoort. Daar staan wij voor jullie klaar met de lekkerste Belgische chocolade: Callebaut. Jullie volgen bij deze workshop het gehele proces: van het smelten van de chocolade, het terugkoelen – tempereren, afwerken tot het ‘lossen’ van de kerstchocolaatjes.

Puur of melk chocolade?
We starten de bonbon workshop met een ontvangst met een drankje, waarna we kort over de historie en basis van chocolade vertellen. Er wordt gewerkt in groepjes van 4 personen. Er wordt samengewerkt, voor ieder is een taak. Er is veel tijd om gezellig bij te kletsen en natuurlijk te genieten van de chocolade.

 

Wij hebben de workshop zo samengesteld dat we geen keuken nodig hebben.
Wij kunnen dus op iedere locatie deze workshop verzorgen. Ook bij u op kantoor!

Korte info

Kerstborrel met workshop kerstchocolaatjes Amersfoort

– Chocolaatjes in kerstvormen: hulstblaadjes, kerstmannen, kerstboompjes, sneeuwmannetjes etc.
Callebaut fairtrade chocolade
– Pindarotsjes, flikken en andere chocolade creaties met decoratie,
met een smaakje zoals pina colada (alcoholvrij), caramel-zeezout, of Baileys.
Voor iedere deelnemer doosje met eigengemaakte chocolade
– Leuk teamuitje voor zowel vrouwen als mannen!

-ook op locatie regio Amersfoort mogelijk!

Tijd: Circa twee uur
Aantal: Vanaf 15 personen
Inclusief: Doosje zelfgemaakte bonbons en chocolade lekkernijen, begeleiding, locatie & chocoladeafwas 😉

Tarief:

Aantal personen inclusief b.t.w. excl. 21% b.t.w.
15-23 personen 32,50 euro p.p. 26,85
24-30 personen 29 euro p.p. 23,00
Borrel* 12,50 euro p.p.

*Borrel: Hollands assortiment: bier, frisdrank en wijn gedurende de workshop.

Contactformulier

BetreftInformatieOptieReservering

Naam*

Achternaam*

Je e-mail*

Je telefoonnummer*

Organisatie*


datum voorkeur

Datum (jjjj-mm-dd)


aantal deelnemers


bijzonderheden

Velden met een * zijn verplicht

Ik ga akkoord met het verwerken van mijn gegevens. Voor meer informatie zie onze Privacyverklaring.