Tip: Kerstchocolade en bonbons

Home / workshops / Culinair / Tip: Kerstchocolade en bonbons
Tip: Kerstchocolade en bonbons

Gezellig eindejaarsuitje met collega’s? Onze populaire bonbon workshop is uit te bereiden met het maken van kerstchocolaatjes. Bonbons maken met Caramel zeezout of Baileys? Met als basis de lekkerste chocolade van Callebaut. Bij Keistad Evenementen maken we op ambachtelijke wijze bonbons met echte bonbonvormen. Iedereen maakt zijn of haar favoriete vulling. Er is ruime keuze uit likeur, siropen en aroma’s. Met marsepein, pinda’s of  caramelblokjes? Het kan allemaal. Na een korte uitleg chocolade worden jullie in deze workshop stap voor stap meegenomen in het proces van het bonbons maken. Het eindresultaat, voor zover er nog over is, gaat uiteraard mee naar huis om ook thuis te genieten van de eigengemaakte bonbons. 

Onze bonbonworkshop is aan te passen naar wens. Meer of minder tijd, gevulde bonbons of kerstchocolaatjes versieren? Op eigenlocatie? Informeer naar de mogelijkheden.

De lekkerste chocolade workshop van Amersfoort!
Wij hebben een eigen gezellige workshoplocatie vlakbij het centrum van Amersfoort. Daar staan wij voor jullie klaar met de lekkerste Belgische chocolade: Callebaut. Jullie volgen bij deze workshop bonbons maken het gehele proces: van het smelten van de chocolade, het terugkoelen – tempereren, afwerken tot het ‘lossen’ van de gevulde bonbons. Het eindresultaat mag er zijn, een goedgevulde bonbon naar eigen smaak! De bonbons worden met behulp van stevige polycarbonaat mallen gemaakt, dus je leert op de meest ambachtelijke vorm de chocolade te verwerken.

Puur of melk chocolade?
We starten de bonbon workshop met een ontvangst met een drankje, waarna we kort over de historie en basis van chocolade vertellen. Er wordt gewerkt in groepjes van 3 a 4 personen. Er wordt samengewerkt, voor ieder is een taak. Er is veel tijd om gezellig bij te kletsen en natuurlijk te genieten van de chocolade. Bonbons maken is een uitgebreid proces, waarbij we na afloop vaak horen: “nu snap ik waarom eigengemaakte bonbons zo prijzig zijn, het is echt veel werk”. Het is dus zeker de moeite waard om dat eens zelf meegemaakt te hebben.

Wij hebben de workshop bonbons maken zo samengesteld dat we geen keuken nodig hebben. Wij kunnen dus op iedere locatie deze workshop verzorgen. Ook bij u op kantoor!

Korte info

Workshop bonbons maken Amersfoort

– U leert op ambachtelijke wijze stap voor stap gevulde bonbons te maken
Callebaut fairtrade chocolade
– Met diverse likeuren, siropen en aroma’s voor bijvoorbeeld lekkere caramel zeezout bonbons of bonbons met Baileys.
– Pindarotsjes, flikken en andere chocolade creaties met decoratie
– Chocolaatjes in kerstvormen: hulstblaadjes, kerstmannen, kerstboompjes, sneeuwmannetjes etc.
Voor iedere deelnemer bonbondoosje vol heerlijke bonbons en andere eigengemaakte chocolade
– Leuk teamuitje voor zowel vrouwen als mannen!

-vanaf 15 personen ook op locatie regio Amersfoort mogelijk!

Tijd: Circa twee en een half uur
Aantal: Vanaf 10 personen
Inclusief: Koffie/thee met wat lekkers, doosje zelfgemaakte bonbons en
chocolade lekkernijen, begeleiding, locatie & chocoladeafwas 😉

Optie: Frisdrank bij workshop 2 euro p.p.


Tarief:

Aantal personen inclusief b.t.w. exclusief 21% b.t.w.
10-17 personen 35 euro p.p. 28,93
18-23 personen 32,50 euro p.p. 26,85
vanaf 24 personen 29 euro p.p. 23,00
Contactformulier

BetreftInformatieOptieReservering

Naam*

Achternaam*

Je e-mail*

Je telefoonnummer*

Organisatie*


datum voorkeur

Datum (jjjj-mm-dd)


aantal deelnemers


bijzonderheden

Velden met een * zijn verplicht

Ik ga akkoord met het verwerken van mijn gegevens. Voor meer informatie zie onze Privacyverklaring.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten