Steppen – High Tea in Amersfoort

Home / arrangementen / Steppen – High Tea in Amersfoort
Steppen – High Tea in Amersfoort

Ontdek het historische stadscentrum van Amersfoort per step. U wordt ontvangen bij locatie KEILOODS aan de rand van de binnenstad van Amersfoort. Hier worden instructies gegeven voor het steppen, ontvangt u een route kaart en een overzicht van de bezienswaardigheden van Amersfoort. Tijdens het steppen ziet u de highlights van de stad, zoals de Kei, de Koppelpoort, de Onze Lieve Vrouwe Toren, Hof, Muurhuizen enzovoort. Ook is de route aangegeven met markeringen onderweg.

Schermafbeelding 2015-04-02 om 10.30.53

Steppen met high tea
Na een gezellige sportieve steptocht van circa twee uur is het tijd voor ontspannen. Aan het einde van de tocht wordt in de binnenstad van Amersfoort de High Tea geserveerd. Natuurlijk met diverse soorten thee, scones, sandwiches, clotted cream en een wisselend assortiment van taartjes en ander lekkers. Gemaakt van de lekkerste ingrediënten van het seizoen.

Steppen geschikt voor alle leeftijden
Steppen is een gezellige sportieve activiteit geschikt voor alle leeftijden van 4 tot 80+. Dus ook zeer geschikt voor een familie-uitje of bedrijfsuitje. Minder belastend voor knieen en enkels dan hardlopen. Er komt zelfs minder druk op je knieën dan met fietsen. Wist je dat je met 2 uur steppen wel 1500 calorieën verbrandt. Dan smaakt zo’n Hight Tea in Amersfoort ineens wel heel erg lekker!

 

 

Duur: Circa 3,5 uur
Aantal personen: Vanaf 8 personen
Prijs: € 29,50 (incl. BTW)

Inbegrepen: huur step, routebeschrijving, high tea